Uživaj v SUPER popustih!

Čas za poletne razprodaje v tvoji Supernovi

Prihajajo najbolj vroči in sočni popusti. Pripravljeni na akcijo? V Supernovi vas že čakajo najbolj ugodne ponudbe za poletne dni. Tako je, poletne razprodaje so tu!

Poletna ponudba po znižanih cenah

Zdaj je pravi čas, da svojo garderobo osvežite z novimi modnimi kosi, ko bodo vaše poletje začinili s popolnim slogom. Na poletnih razprodajah vas Supernova razvaja z odličnimi popusti na vse, kar kliče po poletju.

Poletne modne kolekcije oblačil in kopalke, v katerih boste blesteli na plaži, poletna obutev in modni dodatki, torbe za na plažo in velike mehke brisače, pa tudi napihljive blazine, vse za šport, igrače in še več. Supernova napolni vaše poletje z navdihom, zabavo in očarljivostjo.

Velike poletne razprodaje v Supernovi so že tu. Bodite prvi in ujemite vrhunske popuste.

 

Poišči navdih za nakupe v reviji SuperStyle

Niste prepričani, v kateri modni trend bi zapeljali svoje poletje? Ni problema, za vas imamo celo morje navdiha.

V poletni izdaji revije SuperStyle smo zbrali najbolj vroče trende in jih v družbi filmske in gledališke igralke Saše Pavlin Stošić sestavili v lahkotno in zapeljivo poletno modno zgodbo. Preberite tudi čudovit intervju in številne nasvete, kako si (tudi s pomočjo Supernove) narediti poletje še bolj strastno, ekskluzivno in doživeto.

P.S. Revija SuperStyle se odlično bere tudi na plaži. Poiščite jo v svoji Supernovi ali si prenesite digitalno verzijo.

PREBERI REVIJO >>

Supernova tudi na TikTok-u

Supernova Slovenija ima sedaj profil tudi na priljubljenem omrežju TikTok. Spremljajte zanimivo, igrivo in občasno tudi odštekano dogajanje po naših centrih, družite se z znanimi obrazi in sodelujte v posebnih nagradnih igrah.

SLEDI NAM >>

 

 

 

 

Najboljše darilo za vroče poletje

Kaj je boljše od vrhunskih poletnih razprodaj? To, da ti nekdo podari Darilno kartico Supernova ravno v času, ko so na voljo najbolj vrtoglavi popusti!

Darilna kartica Supernova je odlično darilo za vse, ki obožujejo nakupovanje ali trendi modno ponudbo. V času razprodaj pa za izbrano vrednost na kartici dobijo še več! Izberite enega od čudovitih motivov na kartici ali naročite kartico s svojo fotografijo, naložite izbrano vsoto in osrečite svoje najdražje.

VEČ O DARILNI KARTICI >>