Natis shop | Kranj Primskovo | Supernova

V Natis shopu boste našli hrano za vaše male živali iz najboljših sestavin. Obiščite jih v Supernovi Mercator Primskovo in razveselite vaše domače ljubljenčke!

Natis shop

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Samo najboljše za vaše kosmatince najdete v Natis shop-u

V Supernovi Mercator Primskovo se nahaja trgovina z izdelki za domače ljubljenčke-Natis Shop. V trgovini boste našli vse kar potrebujete za zdravo in dolgo življenje vaših psov in mačk. Ko se odločimo za domačo žival, nase prevzamemo odgovornost za življenje novega družinskega člana. Ne glede na to ali imate doma mačko ali psa (ali kar oboje), boste v poslovalnici Natis shop našli vse, kar potrebujete. Na prodajnih policah vas čaka kozmetika, orodje za striženje, kot so škarje, klešče ali strižniki, povodci in vse za nego kožuščkov.

Z izbiro primerne hrane lahko svojemu kosmatincu ne le izboljšate obroke, temveč boste poskrbeli tudi za njihovo dolgo življenjsko dobo. Obrnite se na osebje, ki vam bo s pomočjo strokovnih nasvetov pomagalo izbrati primerno opremo in hrano za vašega kosmatinca. Izbirate lahko med hrano za starejše pse in mačke, hrano za mladičke in dietno hrano priznanih blagovnih znamk, kot so Monge, Gemon, Barking Heads, Taste Of The Wild, CIBAU in druge. Vaši ljubljenčki vas imajo brezpogojno radi, zagotovo pa bodo priboljški in posladki iz Natis shopa poskrbeli za živahno mahanje z repi, veselo lajanje in mijavkanje.

Trgovina z velikim srcem za male živali – Natis shop

Natis shop je trgovina za male živali, kjer se na pomoč lahko obrnete na vzreditelje, razstavljavce in negovalce psov. Njihove izkušnje in dolgoletna pot v kinologiji vas bodo prepričale pri izbiri najboljših izdelkov za vaše ljubljenčke. Kosmatince lahko razvajate s kvalitetnimi izdelki iz svežih in kakovostnih sestavin ter poskrbite za zdravje in veselje vaših kosmatincev.

Trgovina Natis shop z izdelki za male živali je majhna v primerjavi s široko ponudbo, ki vam je na voljo v poslovalnici in v spletni trgovini. Police so polne kvalitetne pasje hrane in mačje hrane, našli pa boste tudi vso potrebno opremo za domače ljubljenčke. Natis shop je trgovina za vse, ki privoščijo svojim ljubljenčkom samo  najboljše.