Slowatch | Kranj Primskovo | Supernova

Iščete novo uro? Slowatch je pravi naslov, saj ponujajo največji nabor ročnih ur in nakita priznanih proizvajalcev po ugodnih cenah.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Največji nabor ročnih ur priznanih proizvajalcev

Stopite v korak s časom in si izberite uro, s katero ne boste več zamudili na sestanek ali zmenek. Ne glede na to ali potrebujete elegantno, športno, otroško ali damsko uro, boste v poslovalnici Slowatch v Supernovi Mercator Kranj Primskovo našli nekaj zase, saj je bolj kot najnovejše modne smernice pri tovrstnih modnih dodatkih pomembno, da za pravo priložnost izberete pravo uro.

Združite praktično z estetskim in izberite elegantno uro, ki se bo podala k vaši poslovni obleki. Z uro priznanih znamk ne boste več zamujali na sestanke, hkrati pa boste zvečer na zmenku izrazili svoj modni okus skozi subtilen kos nakita. Izbirajte med urami priznanih blagovnih znamk, kot so CalvinKlein, Cluse, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Guess, Michael Kors, Morellato, Skagen, Swarovski, Thomas Sabo, Trollbeads in ostale.

Dragocene ure uglednih manofakturnih hiš bodo navdušile privržence avtomatičnih ali kvarčnih mehanizmov, za več informacij o kvalifikacijah ur pa se obrnite na osebje, ki vam bo pomagalo uro, ki je najbolj primerna za vas. Ne zapravljajte več časa in obiščite poslovalnico Slowatch, kjer so prepričani, da so kakovostne ure in nakit brezčasen modni dodatek, ki ga boste nosili veliko dlje kot le eno sezono.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.