Top Shop | Mercator Primskovo | Supernova

V poslovalnici Top Shop boste našli vse blagovne znamke Studia Moderna, ki vašim željam in potrebam sledi že 25 let.

Top Shop

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Izdelki iz Top Shop – TV zdaj tudi na dosegu roke

Še vedno rajši obiščete prodajalno in preverite izdelek, preden ga kupite? Vse izdelke TV prodaje Top Shop boste našli v poslovalnici v Supernovi Mercator Kranj Primskovo. Ne čakajte več dostave. Poiščite kar potrebujete, kupite izdelek na mestu in že takoj naslednji trenutek lahko uživate v najnovejših izdelkih Top Shop.

V Top Shopu vedno znova navdušujejo z novimi, aktualnimi izdelki in modernimi rešitvami za moderne probleme.  Poleg inovativnih naprav za dom, vrt in kuhinjo, izdelkov za šport in prosti čas, moderne in naravne kozmetike boste v redni ponudbi našli priljubljene izdelke blagovnih znamk, ki že vrsto let navdušujejo stranke. Z izdelki znamke Dormeo se nič več ne boste zbujali utrujeni. Začnite dan spočiti in zakorakajte dogodivščinam naproti z udobno obutvijo Walkmaxx. V trgovini Top Shop v Supernovi Mercator Kranj Primskovo boste našli prodajne uspešnice, kot so kozmetični izdelki znamke Wellneo in pripomočki za čiščenje Rovus. Ob koncu dneva pa boste večerjo pripravili v polovičnem času z izdelki Delimano. Opremite se s praktičnim mešalnikom Nutribullet ali cvrtnikom na vroč zrak ter pripravite okusno, zdravo in hitro večerjo v posodah Delimano. Ne zapravljajte časa z naročanjem preko spleta in usklajevanja dostave preko telefona. Ustavite se v poslovalnici Top Shop, kjer takoj dobite vse za dom in prosti čas na enem mestu!

Top Shop – od TV-prodaje do trgovine

Top Shop preko TV-prodaje prinaša številne in raznovrstne izdelke v naše domove že od leta 1996. Le kdo se ne spominja legendarnih izdelkov iz TV-oglasov, kot so Dry Cooker, pojoči božični venček, riba Boogy, ura s ptičjim petjem, Power Juicer, Kosmodisk in številni drugi. Skozi leta je Top Shop v naše domove prinesel več kot 1.000 različnih izdelkov in pisal na milijone vznemirljivih zgodb. Danes je Top Shop dobro prepoznavna znamka, ki slovi po svojih TV-oglasih in edinstvenih izdelkih, ki jih ne najdete nikjer drugje.

Poleg uspešne TV-prodaje in spletne trgovine prinaša Top Shop 17 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Trgovine so postavljene na priročnih lokacijah in ponujajo izdelke, ki ste si jih ogledali v TV-oglasih. Včlanitev v klub zvestobe Club 5* prinaša še dodatne ugodnosti in prihranke, saj člani kluba kupujejo vse izdelke Top Shop ugodneje, po ekskluzivnih klubskih cenah s takojšnjim koriščenjem popustov.