Vita Care | Mercator Primskovo | Supernova

V Vita Care boste našli hrano iz ekološke pridelave in kakovostne bio izdelke znamk Demeter, Biodar, Fairtrade ter izdelke s certifikatom Inštituta kon-cert.

Vita Care

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana

Ekološko + lokalno = idealno!

Vita Care je družinsko podjetje, ki svoje kupce navdušuje z raznovrstno ponudbo BIO izdelkov. Njihovo poslanstvo je poslovati skrbno in odgovorno, zato vam v poslovalnici v Supernovi Mercator Kranj Primskovo nudijo zgolj prvovrstne BIO izdelke, med katere sodijo hrana, prehranski dodatki, sveža zelenjava in sadje, sveže pečen kruh, sladkarija, napitki, kozmetični izdelki,  čistila, hrana za pse in mačke ter izdelki njihove lastne blagovne znamke.

Eno od glavnih vodil podjetja je, da podpirajo lokalno ekološko pridelavo. Z zanesljivostjo in prilagodljivostjo nudijo malim in velikim lokalnim pridelovalcem možnost izbora in z njimi gradijo partnerski odnos. Posebno pozornost posvečajo malim proizvajalcem, katerim odpirajo nove poslovne poti, svojim kupcem pa nudijo svežo in sezonsko hrano, vse od hrustljave solate do sočnega ananasa iz bio pridelave.

Pri Vita Care namesto mesečnih letakov rajši preverite tedenske akcije, ki jih lahko spremljate na njihovi spletni strani. Vsako leto pa izidejo tudi 4 številke revije Vita care novosti za zdrav življenjski slog, vendar vas bo bogata ponudba v poslovalnici v Supernovi Mercator Kranj Primskovo vedno znova navdušila.

vita💚njam

Privoščite si najbolj zdrav obrok v Vita Care. Za vas vsak dan pripravijo zdrave obroke iz najboljših ekoloških sestavin, glavna sestavina pa je ljubezen. Nad pestro ponudbo bodo navdušeni, vegani, vegetarijanci, »vsejedci« in vsi, ki spoštujejo ekološki pridelane sestavine.

Hrana, ki jo dobite v Vita Care je polna pristnih okusov, kot ta iz babičine luhinje. Izbirate lahko med zelenjavnimi juhami, enolončnicami, pečenim rižem z mesom ali tofujem in drugimi okusnimi sveže pripravljenimi okusi. Če ne verjamete, da je zdrava lahko tudi okusna, obiščite Vita Care, kjer vam bodo dokazali nasprotno.

Vita Care je zaupanja vreden partner za vse, ki skrbijo za zdrav življenjski slog.

Zgodba o Vita Care se začne leta 2008 z ljudmi, ki z zanosom skrbijo za svoje zdravje in so navdušeni nad vsem, kar je povezano z naravo, zdravo prehrano in zdravim življenjskim slogom. Vita Care je slovensko podjetje, ki trži in prodaja ekološko pridelane in predelane izdelke. Poslovalnice podjetja najdete v Ljubljani, Kranju in Kopru.

Ekološki izdelki niso zgolj zdravi, temveč so tudi polni pristnih okusov, zato je eno od poslanstev Vita Care poslovalnic tudi ozaveščanje ljudi o pomenu pravilne izbire hrane. Vezni člen med potrošniki in pridelovalci iz ekoloških kmetij je pestra ponudba ekoloških izdelkov, ki jih najdete na prodajnih policah poslovalnic Vita Care. Naravna in kakovostna hrana preverjene kvalitete bo zadovoljila potrebe in želje vseh, ki iščejo okusno in zdravo hrano. Preverite pestro ponudbo izdelkov, med katerimi boste našli tudi njihovo lastno blagovno znamko Organic day, linijo ekološko pridelanih živil in prehranskih dopolnil, prilagojenih zahtevam sodobnega potrošnika.