Super jesen

Ugriznite v super jesen

Pripravite se na novo sezono. Naj vas navdihnejo ognjene barve listja, da zagrizite v projekte, ki vas čakajo v prihodnosti. Spustite jesenski veter v omaro in prevetrite garderobo! Zberite pogum in voljo ter pogumno zagrizite v novo šolsko leto. Za vse ostalo poskrbi Nakupovalni center Supernova Mercator Primskovo!

Lačni znanja

Šolarji se vračajo nazaj za šolske klopi, študentje pa bodo kmalu napolnili predavalnice in kaj kmalu se bomo za eno leto poslovili od poletne vročine. Za vogalom pa nas čaka jesen, polna super dogajanja in super dogodivščin v Supernovi!

Zagotovo ste že pripravljeni na šolo in ste že nakupili vse potrebne šolske potrebščine, kot so zvezki, učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, pisala, copati in preostala oprema. Kar pa vam še manjka, pa boste našli v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Primskovo! In ne pozabite na športno opremo, saj zdrav um živi v zdravem telesu.

Naj vas navdihnejo barve jesenskega listja

Visoke temperature je že odpihnil topli jesenski vetrič in začenja se najbolj pisan letni čas, ko se listje na drevesih obarva v barvite odtenke in spremeni gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah Nakupovalnega centra Supernova Mercator Primskovo pa vas že čaka nova jesenska kolekcija.

Prelistajte aktualne modne revije in zamenjajte kopalke ter sončna očala za svilene šale in lične jesenske klobuke! Letos so v modi večno popularni gležnarji in visoki usnjeni škornji, pestri potiski v jesenskih barvah ter rožni vzorci, tančice in tanke tkanine, večno modni jesenski klobuki in jesenski trench plaščki.

Ne pozabite na svojo kožo. Zamenjajte zaščito pred vročimi sončnimi žarki in zaščitite svojo kožo pred vetrom, ki vihra naokoli. Povprašajte svetovalke po najnovejših izdelkih za zaščito kože.

Napišite jesensko pravljico v toplih in sončnih barvah jeseni in ugriznite v vetrovno jesen, odeti v najmodernejša oblačila!

Sezonski okusi, ki pobožajo dušo

Na menijih restavracij in v ponudbi lokalov v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Primskovo vedno najdete tudi sezonske jedi. V času, ko na drevesih zorijo zlata jabolka, med gozdnim listjem pa se skrivajo delikatne gobe, na njivah čakajo gromozanske buče! Naši kuharski mojstri bodo v jesenske jedilnike zagotovo umestili okusne jedi, ki bodo pobožale vašo dušo. V Supernovi se bo zagotovo našlo nekaj tudi za vas,  tudi če imate radi sladko ali pa slano.

Se raje družite ob toplih jesenskih napitkih? Pogrejte prevetrene glave in premražene roke ob toplih napitkih v svojem najljubšem baru. Izberite čaj, kavo ali pa se odločite za skodelico toplega kakava, zraven pa si privoščite še kos slastne torte!

Uživajte v okusih, ki jih nudi jesen v Supernovi Mercator Primskovo!