dm | Kranj Primskovo | Supernova

Poiščite priljubljene blagovne znamke kozmetike, izdelkov za gospodinjstvo ali pa se opremite z izdelki iz otroškega programa v poslovalnici dm!

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vaša trgovina s kozmetiko za obraz in telo, izdelki za mame in dojenčke, izdelki za zdravo življenje ter še mnogo več

Poskrbite za svoje zdravje in lepoto. Zahvaljujoč širokemu asortimaju zdrave prehrane, bio izdelkov, brezglutenske hrane, hrane brez sladkorja in prehrambnih dodatkov je to sedaj enostavno, vse kar morate storiti je da obiščete poslovalnico dm v Supernovi Mercator Kranj Primskovo. Povprašajte po izdelkih iz kontrolirane ekološke pridelave dmBio in si izberite okusen in zdrav prigrizek!

Ljubitelji kvalitetne, naravne ali veganske kozmetike pa boste navdušeni nad najrazličnejšimi produkti priznanih blagovnih znamk, kot so Mabelline, Pantene, Herbal Essences, Keune, Garnier, to. to in drugimi. Ponudbo v vseh dm prodajalnah dopolnjuje prodajni program dm blagovnih znamk. Odkrijte vse novosti na enem mestu: izdeki visiomax vam bodo pomagali izostriti svoj vid, alverde izdelki so zasnovani na rastlinskih surovinah, Balea je babylove znamka pa je prilagojena željam in potrebam vaših najmlajših. Šamponi, balzami za lase, geli za prhanje, losjoni za telo najbolj priljubljene dm znamke Balea so priljubljeni pri strankah, saj so to kakovostni izdelki za nego kože z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno.  

Pri izhodu iz poslovalnice pa ne pozabite vzeti aktualnega kataloga. Prelistajte in poiščite najnovejše novosti ter ugodnosti. izkoristite popuste in akcije, ki vam jih nudi kartica ugodnosti dm active beauty, saj lahko z njo zbirate dm točke in prihranite.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.

Novice
Prijavi se zdaj!
dm tek za ženske je nazaj!
Velja do: 4. september 2021

Draga tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Prijave potekajo v dm prodajalnah in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.