Modiana | Mercator Primskovo | Supernova

Preverite širok izbor oblačil, obutve in modnih dodatkov svetovno priznanih blagovnih znamk.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ne zamudite odlične priložnosti za ugoden nakup priznanih blagovnih znamk

Ljubitelji modnih trendov in ugodnih nakupov boste uživali v Modiani v Supernovi Mercator Kranj Primskovo. Na prodajnih policah boste skozi celo leto našli poslovna oblačila, obleke za posebne priložnosti, kot tudi trenirke, hlače, majice in puloverje, v katerih boste udobno preživljali prosti čas. Vsako sezono pa stalno ponudbo prevetrijo sezonski popusti in nove kolekcije oblačil. Oblecite se letnemu času primerno, oblačila iz Modiane vas bodo v poletnih mesecih prijetno oglasila, pozimi pa vas bodo ščitila pred nizkimi temperaturami.

Izbirajte v pestri ponudbi urbane mode in najnovejših modnih trendov priznanih blagovnih znamk Betty Barclay, Brax, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, KVL, Lee Cooper, Montecristo, Monton, Olsen, Only, Timeout, Casa Moda, Digel, Fynch Hatton, Meyer, Navigare, Pierre Cardin, Seidensticker, Timeout, Tom Tailor in Venti. Ne zamudite enkratne priložnosti za ugoden nakup in se oblecite celotno družino po najnovejših modnih smernicah. V otroškem programu boste našli kvalitetna, modna in udobna oblačila blagovnih znamk Blue Seven, Desigual, Lego Wear, Mali zakladi, Name it, S.Oliver in Tommy Hilfiger. V Modiani lahko nakupite vse na enem mestu.

 Nenazadnje preverite bogato ponudbo modnega perila iz najboljših naravnih materialov in elestana, ki se bo prilagajal vsaki postavi. Za piko na i, pa dopolnite svojo modno opravo z čudovitimi in bleščečimi modnimi dodatki, kot so Benneton dežniki, Samsonite kovčki, denarnice znamke Guess in izbranih torbic in nahrbtnikov znamke Ara. Modiana je modna oaza, kjer boste našli čudovita oblačila za vse priložnosti!

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.