Intersport | Kranj Primskovo | Supernova

Opremite se z modnimi oblačili vrhunskih blagovnih znamk in izberite športno opremo! V intersportu Supernova Mercator Primskovo bodo športni navdušenci našli vse, kar potrebujejo.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 07.00 - 20.45
torek 07.00 - 20.45
sreda 07.00 - 20.45
četrtek 07.00 - 20.45
petek 07.00 - 20.45
sobota 07.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Popusti
40 %
Črni petek in popusti 20 %, 30 % ter 40 %
Velja do: 30. november 2020

Opremite se za aktivno zimo z Intersportom. Za vas smo pripravili odlične popuste oblačil, obutve in športne opreme. Za 20 %, 30 % in celo 40 % ceneje.  Naročite na www.intersport.si in prevzemite  v prodajalni INTERSPORT v centru Supernova Mercator Primskovo. Prevzemi naročil potekajo od ponedeljka do sobote od 10. do 17. ure. Seveda pa lahko dostavo naročite tudi na dom. Dostava je novembra brezplačna.

Akcija traja od 23. do 30. novembra 2020 in ne velja za ponudbo Intersport priporoča.

Zdrav duh v zdravem telesu

Intersport vam bo z izjemno ponudbo pomagal ohraniti zdrav duh v zdravem telesu. Na prodajnih policah vas čakajo izdelki znanih blagovnih znamk, kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler, na katere prisegajo tudi profesionalni športniki. Intersport vsem kupcem nudi športno opremo in modna športna oblačila za vse vrste športnikov, tako profesionalcem kot tistim, ki zgolj uživamo v gibanju.

Preverite njihovo aktualno ponudbo, poleg sezonskih popustov in neverjetnih akcij vas v poslovalnici čaka tudi outlet ponudba s popusti tudi do – 50 %. Ne odlašajte in poskrbite za svoje telo. Opremite se v Intersportu v Supernovi Mercator Primskovo in poiščite novo smučarsko opremo, smuči, kopalke, plavalno opremo, tekaške čevlje in superge, pohodno obutev, šotore, pohodnepalice ali drugo športnoopremo, s katero boste ponovno uživali v gibanju!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.