Alpina | Mercator Primskovo | Supernova

Dolgoletna tradicija, izbrani materiali in inovativne rešitve se v Alpini združijo v obutev, v kateri bo vsak korak pravi in udoben.

Alpina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Vikend akcija
Dodatni 10 % popust na označeno obutev
Velja do: 3. oktober 2022

Ne zamudite dodatnih 10 % popusta na www.alpinashop.si in v prodajalnah Alpina po Sloveniji s kodo JESEN10.

Koda JESEN10 je unovčljiva v rednih prodajalnah, diskontih in na spletu. Dodatni popust velja na nakup v času od 29. 9. do 3. 10. 2022. Popust ne velja na darilne bone in storitve. Koda je združljiva z rednimi popusti. Kode se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.

 

Do -60%
Medsezonski popusti v Alpini
Velja do: 2. oktober 2022

Ne zamudite do 60 % popusta na izbrano ŠPORTNO, POHODNO in MODNO obutev iz zaloge na spletu in v prodajalnah Alpina po Sloveniji.

Akcija velja na izbrano modno in športno obutev v spletni trgovini www.alpinashop.si in vseh prodajalnah Alpina po Sloveniji, razen v prodajalni Kočevje in v diskontih.

Od vrhunske pohodne obutve do najnovejših modnih trendov

Ponudba obutve v poslovalnicah Alpina zaobjema vse od modne obutve, pohodnih čevljev, specializiranih čevljev, smučarske obutve, do športnih čevljev in superg.

Kvalitetna obutev s tradicijo

Alpina je bila ustanovljena že leta 1947 in od tedaj je v svetu znana kot blagovna znamka obutve, ki jo nosijo zmagovalci olimpijskih iger ter svetovnih pokalov v smučarskem teku in biatlonu. Strokovno znanje ter kakovost, ki sta potrebna za zadovoljitev visokih pričakovanj zmagovalcev, sta opazna tudi pri ostali športni in modni obutvi. Glavni adut podjetja je neprestano iskanje in odkrivanje novih tehnologij in  rešitev, ki se odraža v končnem izdelku, tako športni, kot modni obutvi.

Alpinini izdelki temeljijo na izbranih materialih in kvalitetni izdelavi. V programih različnih Alpininih blagovnih znamk ženske, moške in otroške obutve boste našli udobno in modno obutev za vsakogar. Prednost Alpine je v širokem naboru različnih vrst čevljev, pod okriljem blagovnih znamk Peko, Peter Kozina, Alpina Fashion, Alpina Sports in Binom.

Novice
Največja mera udobja
NOVA linija otroških pohodnih čevljev Breeze JR
19. september 2022

Breeze Junior so novi otroški pohodni čevlji, ki našim najmlajšim nudijo največjo mero udobja. Imajo vrhunski gumijast podplat, ki preprečuje zdrse in omogoča optimalen oprijem na vseh terenih. Nadgradili smo ga tudi z Alpitex vodoodbojno membrano, ki ščiti čevelj pred vdorom vode vanj in s tem ohranja noge suhe. Na voljo v nizki in visoki različici.