Alpina | Kranj Primskovo | Supernova

Izbirajte v pestri ponudbi slovenskega proizvajalca obutve Alpina. Podjetje daje poudarek prav udobju, funkcionalnosti in uporabi kakovostnih, mehkih materialov, zaradi katerih bo vaš korak lahek kot pero.

Alpina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Zagotovite si lahkoten korak z čevlji Alpina

Ponudba obutve v poslovalnici Alpina v Supernovi Mercator Kranj Primskovo zaobjema vse od modne obutve, pohodnih čevljev, specializiranih čevljev, smučarske obutve, športnih čevljev in superg do outlet ponudbe, kjer boste našli vrhunsko obutev po najnižjih cenah.

Čevlji znamke Alpina so narejeni tako, da zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja. Uporabniki so vedno znova navdušeni nad visokokakovostnimi izdelki, ki vedno znova presežejo pričakovanja, saj so narejeni iz najboljših materialov, kot so naravno in umetno usnje, bombaž ter materiali, ki dovolijo vašim nogam, da dihajo. Poskrbite za udoben korak skozi cel dan in izbirajte v kakovostnih čevljih, modnih salonarjih, nepremočljivih škornjih za dež, gležnjarjih, prikupnimi balerinkami, elegantnimi in poročnimi čevlji, športnimi copati ter planinsko, vojaško, lovsko alo delovno obutvijo. V Alpini boste obuli celotno družino, saj boste v ponudbi našli žensko, moško in otroško obutev ter vse modne dodatke, torbice in galanterijo, da boste trgovino zapustili v slogu.

Kvalitetna obutev s tradicijo

Alpina je bila ustanovljena že leta 1947 in od tedaj je v svetu znana kot blagovna znamka obutve, ki jo nosijo zmagovalci olimpijskih iger ter svetovnih pokalov v smučarskem teku in biatlonu. Strokovno znanje ter kakovost, ki sta potrebna za zadovoljitev visokih pričakovanj zmagovalcev, sta opazna tudi pri ostali športni in modni obutvi. Glavna prednost podjetja je dodana vrednost, zato ves čas odkriva nove tehnologije ter vneto raziskujejo in iščejo nove kakovostne materiale.

Alpina, kot strokovnjak za obutev, svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve. Poleg spletne prodajalne Alpinashop.si je podjetje v Sloveniji na trgu prisotno s 43 prodajalnami, poleg tega pa je lastnik registriranih blagovnih znamk Alpina, Binom in Openzone. S svojimi tekaškimi čevlji Alpina opremlja svetovno uspešne smučarje tekače in biatlonce, kot so Charlotte Kalla, Johan Olsson, Marcus Hellner, Jakov Fak in drugi.