Storitve

Brezplačno parkirišče

570 brezplačnih parkirnih mest

V Kranju se nahajata kar dva Nakupovalna centra Supernova. Če se zapeljete na Primskovo, boste le streljaj stran od avtoceste našli Supernovo Mercator Kranj Primskovo - kraj, kjer opravite vse nakupe na enem mestu!

Nahaja se le korak stran od mestnega centra in čisto blizu prometnega stičišča. Če prihajate v smeri iz Ljubljane, zavijete iz avtoceste na odseku Kranj- vzhod in sledite oznakam do nakupovalnega središča ali pa v navigacijo vtipkate naslov, Cesta Staneta Žagarja 69, 4000 Kranj in sledite napotkom vaše navigacije.

V garaži je na voljo je dovolj parkirnih mest, da z avtomobilom ali motorjem obiščete točko nakupa tudi v času največje gneče. Parkiranje je brezplačno 3 ure.

Dobrodošli v Supernovi!

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra

Pot do Supernove Mercator Kranj Primskovo je enostavna, od centra Kranja vas loči 33 min hoje, pot pa si lahko skrajšate tudi z javnimi prevozi.

Odpravite se po nakupih z vlakom. Izstopite na postaji Kranj, nato pa se zapeljite z avtobusom do postaje Kranj Plinarna. Do nakupovalnega centra vas nato loči zgolj 650 m oziroma 8 min hoje.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

 

 

Otroški kotiček

Igralni prostori za otroke

Znotraj Nakupovalnega centra Supernova Mercator Kranj Primskovo boste našli prav poseben prostor za vaše najmlajše. Otroški kotiček je primeren za otroke vseh starosti. Preizkusite igrala ter popestrite nakupovalne urice. Vaši otroci bodo risali, plesali, se igrali z igračami in vedno zapustili nakupovalni center s širokim nasmehom na njihovem obrazu.

Naj bo nakupovanje zabavno tudi za najmlajše!

 

Previjalnica

Za starše in najmlajše

Poskrbite za svoje najmlajše. Poleg toaletnih prostorov boste našli tudi previjalnico, kotiček, kamor se lahko umaknete s svojim najmlajšim članom družine. Na razpolago vam je tudi stol in lep, urejen ter čist prostor samo za vas.

Supernova je družinam prijazno središče!

Bankomat

Bančne storitve so samo streljaj stran

V Nakupovalnem centru Supernove Mercator Kranj Primskovo boste našli kar dva bankomata. Opravite osnovne finančne storitve kar na avtomatu in prihranite čas, pri sprejmanju večjih odločitvah pa se obrnite na strokovnjake v poslovalnici Gorenjske banke.

Priročno in varčno poslovanje!

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev ali druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Mercator Kranj Primskovo oddate tudi klasične pošiljke, kot so pisma, paketi in kartice

Ostanite povezani tudi preko pošte!

 

Avtopralnica

Hitro in učinkovito do čistega avtomobila

Blizu Supernove Mercator Kranj Primskovo boste lahko oprali in poskrbeli za svojega jeklenega konjička. Vrhunska avtopralnica poskrbi za temeljito pranje in čistočo. Zapeljite se do Avtopralnice Pinjol d. o. o. in vaš avto se bo svetil kot nov!

Ugodne storitve, ki bodo zagotovile lesk in sijaj avta!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Primskovo lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Primskovo lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah. Izberite super darilo!

Darilno kartico lahko naročite in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.