Maxen | Mercator Primskovo | Supernova

Zakaj Maxen? Ker boste enostavno, hitro in ekološko napolnili rezervoar jeklenega konjička.

Maxen

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Napolnite rezervoar z maksimalno energijo po ugodni ceni

Bencinski servis Maxen pri Supernovi Mercator Kranj Primskovo je za vas odprt vse dni v tednu. Ne glede na to ob kateri uri ali dnevu ostanete brez goriva, lahko rezervoar svojega jeklenega konjička napolnite na atomiziranem bencinskem servisu Maxen. Navodila na zaslonu točilnega avtomata vas podrobno vodijo skozi proces in v le nekaj minutah boste ponovno na cesti.

Poleg tega pa vsi lastniki Mercatorjeve kartice ugodnosti Pika, zbirajo bonitetne pike z vsakim litrom goriva, ki ga natočijo. Za Maxen se odločajo vsi, ki imajo radi ekološko, hitro in enostavno storitev bencinskih servisov. Prepričajte se sami! Pridete, natočite, plačate, prihranite in odpeljete – samo na Maxenovem bencinskem servisu pri Supernovi Mercator Kranj Primskovo vas čaka popolna storitev za vas in vašega jeklenega konjička.

Hitro. Enostavno. Ceneje.

Maxen je avtomatski bencinski servis, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Bencinske črpalke Maxen so odprte ves čas, saj ne potrebujejo osebja. Z obiskom samopostrežnega bencinskega servisa Maxen boste vedno in povsod napolnili rezervoar jeklenega konjička. Z inovativno arhitekturno zasnovo in uporabo najsodobnejše tehnologije pa so servisi Maxen tudi okolju prijazni in presegajo vse varnostne zahteve ter standarde.

Prepustite se najsodobnejšemu bencinskemu servisu, kjer vse poteka hitro in preprosto: pridete, natočite gorivo, plačate in odpeljete. Plačevanje je možno tudi s plačilnimi karticami, z mobilnimi telefoni (VALÚ Moneta), na bencinskem servisu Maxen Ljubljana-BTC na točilnih mestih št. 2 in 3 pa tudi z gotovino. Enostavna in hitra bencinska storitev je priljubljen postanek vseh voznikov, ki vedno kje prihranijo, hkrati pa se odpeljejo z polnim rezervoarjem goriva.