Telekom Slovenije - Pooblaščeni prodajalec | Mercator Primskovo | Supernova

Telekom Slovenije ponuja dodatno opremo za mobilnike, tu lahko sklepate ali podaljšate razmerje z družbo Telekom Slovenije. Omogočajo vam servisne storitve za vse vrste mobilnih aparatov ter tablic.

Telekom Slovenije - Pooblaščeni prodajalec

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Za vas izključno najboljše stvari!

Podjetje FOR M d. o. o. je pooblaščeni prodajalec podjetja Telekom Slovenije. Pri nas lahko s pomočjo prijaznih svetovalcev uredite vaše naročniško razmerje ali nadgradite storitve na že obstoječem priključku. Z veseljem vam bomo pomagali in skupaj z vami izbrali tisto, kar je najboljše za vas. Poleg svetovanja o storitvah Telekoma Slovenije, vam nudimo tudi široko ponudbo telefonov in dodatne opreme, z možnostjo Leanpay obročnega odplačevanja, tudi do 48 obrokov. Poleg tega pa pri nas lahko prevzamete tudi vaša naročila, oddana na spletni strani priporocam.si, kjer nudimo izključno najboljše stvari. Obiščite nas v Supernovi Mercator Primskovo, veseli bomo vašega obiska!

O Telekomu Slovenije

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Znan je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter večpredstavnih vsebin. Kot prvo omrežje v Sloveniji je Telekom Slovenije v devetdesetih letih bil prvi ponudnik fiksne telefonije, hčerinska družba Mobitel pa je vzpostavila tudi prvo mobilno omrežje v Sloveniji. Leta 1996 je Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater v svojem fiksnem omrežju ponudil še komercialne storitve interneta.

Danes Telekom Slovenije, kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo vse, od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO, do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekoma Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.