Telekom | Mercator Primskovo | Supernova

Telekom Slovenije ponuja dodatno opremo za mobilnike, tu lahko sklepate ali podaljšate razmerje z družbo Telekom Slovenije. Omogočajo vam servisne storitve za vse vrste mobilnih aparatov ter tablic.

Telekom

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Telekom Slovenije vam poenostavi življenje s celovitim naborom telekomunikacijskih storitev

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Znan je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter večpredstavnih vsebin. Kot prvo omrežje v Sloveniji je Telekom Slovenije v devetdesetih letih bil prvi ponudnik fiksne telefonije, hčerinska družba Mobitel pa je vzpostavila tudi prvo mobilno omrežje v Sloveniji. Leta 1996 je Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater v svojem fiksnem omrežju ponudil še komercialne storitve interneta.

Danes Telekom Slovenije, kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo vse, od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO, do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekoma Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.