Bags&More | Mercator Primskovo | Supernova

Bags&More so vodilni prodajalec potovalne in modne galanterije v Sloveniji. Obiščite poslovalnico v Supernovi Mercator Kranj Primskovo in izberite čudovito torbico, nahrbtnik ali potovalko!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Popusti
-20%
Modne torbice L.CREDI v akciji
Velja do: 31. maj 2022

Multiuporabnost, odlične kombinacije materialov in predvsem moden dizajn so skupni imenovalec kolekcij torbic znamke L.CREDI. Za ženske, ki obožujejo urbane, funkcionalne ter brezčasne torbice, nahrbtnike in denarnice.

Znamka je novost v ponudbi galanterije Bags&more / papirnice Office&More in že v nekaj mesecih od uvedbe v ponudbo beleži izjemno zanimanje. Uporabnice so navdušene nad večnimi dizajni in zelo dostopnimi cenami.

V maju vse torbice in nahrbtnike L.CREDI nakupujete 20% ugodneje.

Do -70%
Festival šolskih torb
Velja do: 31. maj 2022

V aprilu in maju v galanteriji Bags&More / papirnici Office&More poteka 2. Festival šolskih torb z izjemnimi popusti, zvezde festivala pa so šolske torbe, ki so znižane tudi do 70%.

Ves april in maj nakupujete likovne potrebščine Jolly in Uhu s kar 30% popusta. Le-tega vam podarijo, če v poslovalnico prinesete pobarvano pobarvanko in jo nalepite na veliko tablo z obrisom šolske torbe. Naj se otroci izživijo z barvami in ustvarijo torbo, ki bi jo sami najraje nosili v šolo. Pobarvanko prejmete pri blagajni.

Akcija 70% popusta na izbrane šolske torbe in nahrbtnike velja od 3. 5. do 31. 5. 2022. oz. do razprodaje zalog.

Akcija 30% popusta na Jolly in UHU ob predložitvi pobarvanke velja od 3. 5. do 31. 5. 2022. oz. do razprodaje zalog.

AKTUALNO TA TEDEN: vsi zvezki -30%! Akcija velja od 9. 5. do 15. 5.

Modna galanterija po vedno ugodni ceni

Poslovalnica Bags&More v Supernovi Mercator Kranj Primskovo je bogato založena s torbicami različnih velikosti, barvitimi kovčki, prostornimi potovalkami in nahrbtnik, ki bodo poskrbeli za zdravo držo. Pospravite vse kar potrebujete v službi v veliko poslovno torbo ali prostorno in modno torbico. Združite praktično z modnim in se odpravite na zmenek z bleščečo majhno torbico, ki bo dokončala vaš večerni videz. Vanjo boste shranili vse kar potrebujete, da bo vaš večer čudovit!

Šolarji lahko v poslovalnici Bags&More izberejo novo šolsko torbo s svojim najljubšim motivom in jo napolnijo s čudovitimi in barvitimi šolskimi potrebščinami. Mogoče boste naleteli na komplet, v katerem boste poleg šolskega nahrbtnika lahko izbrali tudi ujemajočo peresnico. V prazničnem času pa ne spreglejte darilne ponudbe, kjer boste našli vse od zabavnih skodelic, ur, prikupnih plišastih igračk in beležk, ki jih ni nikoli dovolj!

Popotniki in vsi željni potovanj pa preverite izdelke Travel&More. V širokem naboru kovčkov, potovalk in potovalnih torb lastne blagovne znamke boste našli torbo, ki bo ravno pravšnje velikosti za vaš izlet. Izbirajte med poljubnimi velikostmi mehkih in trdih potovalk ali kovčkov za ročno prtljago in brez skrbi spakirajte vse potrebno za vaš naslednji oddih. Vse to in še več - za še bolj ugodne nakupe pa poskrbijo redni popusti in neverjetne akcije v Bags&More v Supernovi Mercator Kranj!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
Dobrodelna akcija
Z barvicami do nasmeha
9. maj 2022

V okviru Festivala šolskih torb v Bags&More / Office&More poteka dobrodelna akcija 'Z barvicami do nasmeha' v sodelovanju z blagovno znamko odličnih likovnih potrebščin Jolly. Če boste v aprilu in maju v Bags&More / Office&More kupili komplet barvic Jolly, bodo oni en dodaten komplet namenili v dobrodelni namen. Letos je njihov cilj zbrati 500 kompletov barvic Jolly. Donacijo bodo predali dobrodelni organizaciji.