Bags&More | Kranj Primskovo | Supernova

Bags&More so vodilni prodajalec potovalne in modne galanterije v Sloveniji. Obiščite poslovalnico v Supernovi Mercator Kranj Primskovo in izberite čudovito torbico, nahrbtnik ali potovalko!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Popusti
Noč čarovnic
Prinesi bučo in prejmi 5 €
Velja do: 30. oktober 2021

V oktobru, najlepšem jesenskem mescu, zaznamovanem z listjem v vseh barvah mavrice in strašnimi bučami, galanterije Bags&More vse otroke lepo vabijo k pomoči pri ustvarjanju najbolj strašnih izložb.

Otroci lahko strašno bučo izdolbejo ali pa samo narišejo, naslikajo ali naredijo kolaž, potem pa jo prinesejo v najbližjo poslovalnico Bags&More/Office&More. Trud ne bo zaman, saj bo vsak otrok nagrajen 5 € za nakup po želji (število je omejeno) ali 30% popusta na artikel po izbiri. Veselijo se čudovitih strašnih buč!

Akcija velja od 1. do 30. 10. 2021.

Roza oktober
1 € od nakupa termovke za združenje Europa Donna
Velja do: 30. oktober 2021

V galanterijah Bags&More je oktober obarvan v rožnato. Ves mesec pozornost namenjajo osveščanju o raku dojk in pomembnosti samopregledovanja.

V ta namen so pripravili poseben produkt »Termo pentljica«, termovko z rožnatim potiskom, ki so ji brezplačno priložili kartonček z navodili za samopregledovanje dojk in roza pentljo, simbol rožnatega oktobra.

1 € od prodaje vsake termovke bodo namenili Europi Donni Slovenija, slovenskemu združenje za boj proti raku dojk. Tako kot voda (zato termovka) je za zdravje ključno tudi samopregledovanje, prav to pa je namen, ki ga želijo doseči.

Lepo vabljeni, da dobrodelno akcijo podprete z nakupom prelepe roza termovke!

Akcija velja od 1. do 30. 10. 2021 oz. do odprodaje zalog. Popust se obračuna na blagajni.

- 20 %
Energični Desigual
Velja do: 30. oktober 2021

Ne izpustite iz rok priložnosti za odličen prihranek pri nakupu modnih torbic in nahrbtnikov najbolj posebne španske modne znamke DESIGUAL v galanteriji Bags&More. V pestri izbiri modelov, barv in čudovitih vzorcev boste zagotovo našli svojo novo najljubšo sopotnico za to jesen.

Akcija velja od 1. do 30. oktobra oz. do odprodaje zalog. Popust se obračuna na blagajni.

Modna galanterija po vedno ugodni ceni

Poslovalnica Bags&More v Supernovi Mercator Kranj Primskovo je bogato založena s torbicami različnih velikosti, barvitimi kovčki, prostornimi potovalkami in nahrbtnik, ki bodo poskrbeli za zdravo držo. Pospravite vse kar potrebujete v službi v veliko poslovno torbo ali prostorno in modno torbico. Združite praktično z modnim in se odpravite na zmenek z bleščečo majhno torbico, ki bo dokončala vaš večerni videz. Vanjo boste shranili vse kar potrebujete, da bo vaš večer čudovit!

Šolarji lahko v poslovalnici Bags&More izberejo novo šolsko torbo s svojim najljubšim motivom in jo napolnijo s čudovitimi in barvitimi šolskimi potrebščinami. Mogoče boste naleteli na komplet, v katerem boste poleg šolskega nahrbtnika lahko izbrali tudi ujemajočo peresnico. V prazničnem času pa ne spreglejte darilne ponudbe, kjer boste našli vse od zabavnih skodelic, ur, prikupnih plišastih igračk in beležk, ki jih ni nikoli dovolj!

Popotniki in vsi željni potovanj pa preverite izdelke Travel&More. V širokem naboru kovčkov, potovalk in potovalnih torb lastne blagovne znamke boste našli torbo, ki bo ravno pravšnje velikosti za vaš izlet. Izbirajte med poljubnimi velikostmi mehkih in trdih potovalk ali kovčkov za ročno prtljago in brez skrbi spakirajte vse potrebno za vaš naslednji oddih. Vse to in še več - za še bolj ugodne nakupe pa poskrbijo redni popusti in neverjetne akcije v Bags&More v Supernovi Mercator Kranj!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.