Bags&More | Mercator Primskovo | Supernova

Bags&More so vodilni prodajalec potovalne in modne galanterije v Sloveniji. Obiščite poslovalnico v Supernovi Mercator Kranj Primskovo in izberite čudovito torbico, nahrbtnik ali potovalko!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Popusti
-30% na vse
Odlična akcija v Bags&More
Velja do: 11. junij 2023

Bags&More vam ob rojstnem dnevu podarja odličen popust -30% na ženske torbice odličnih znamk GUESS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Desigual, Calvin Klein in druge, pa na ženske in moške denarnice, izbrane kovčke, potovalne torbe in dodatke, na otroške igrače, skodelice, nogavice … Popust velja tudi na celotno ponudbo šolskih torb in nahrbtnikov, peresnic in šolskih potrebščin. Zakaj si ne bi privoščili nakupovalnega izleta in izkoristili tako odlično akcijo? Lepo vabljeni!

Akcija velja od 30. 5. 2023 do 11. 6. 2023. Popust ne velja na kovčke (razen označenih), blagovno znamko Anekke, segment pisarne, delovne zvezke, učbenike in učne pripomočke. Popusti se ne seštevajo in se obračunajo pri plačilu.

Modna galanterija po vedno ugodni ceni

Poslovalnica Bags&More v Supernovi Mercator Kranj Primskovo je bogato založena s torbicami različnih velikosti, barvitimi kovčki, prostornimi potovalkami in nahrbtnik, ki bodo poskrbeli za zdravo držo. Pospravite vse kar potrebujete v službi v veliko poslovno torbo ali prostorno in modno torbico. Združite praktično z modnim in se odpravite na zmenek z bleščečo majhno torbico, ki bo dokončala vaš večerni videz. Vanjo boste shranili vse kar potrebujete, da bo vaš večer čudovit!

Šolarji lahko v poslovalnici Bags&More izberejo novo šolsko torbo s svojim najljubšim motivom in jo napolnijo s čudovitimi in barvitimi šolskimi potrebščinami. Mogoče boste naleteli na komplet, v katerem boste poleg šolskega nahrbtnika lahko izbrali tudi ujemajočo peresnico. V prazničnem času pa ne spreglejte darilne ponudbe, kjer boste našli vse od zabavnih skodelic, ur, prikupnih plišastih igračk in beležk, ki jih ni nikoli dovolj!

Popotniki in vsi željni potovanj pa preverite izdelke Travel&More. V širokem naboru kovčkov, potovalk in potovalnih torb lastne blagovne znamke boste našli torbo, ki bo ravno pravšnje velikosti za vaš izlet. Izbirajte med poljubnimi velikostmi mehkih in trdih potovalk ali kovčkov za ročno prtljago in brez skrbi spakirajte vse potrebno za vaš naslednji oddih. Vse to in še več - za še bolj ugodne nakupe pa poskrbijo redni popusti in neverjetne akcije v Bags&More v Supernovi Mercator Kranj!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.