Labod | Mercator Primskovo | Supernova

Prepustite skrb in negovanja blaga ter tekstila profesionalcem. V Čistilnici in pralnici Labod odstranijo vse madeže, vaša oblačila pa bodo izgledala kot nova!

Labod

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Hitro in učinkovito do čistih oblačil

Vam zmanjkuje časa, doma pa še kar ne vidite koncu kupa umazanega perila? Ali pa ne morete odstraniti trdovratnega madeža z vaše najljubše srajce. Obiščite Poslovalnica čistilnice Labod v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Kranj Primskovo, kjer vam bodo strokovnjaki pomagali pri odstranitvi najtrdovratnejših madežih. Omogočajo vam pranje vseh vrst tekstila, čiščenje in barvanje usnjenih oblačil, čiščenje preprog  po BIO sistemu, čiščenje merino posteljnine, šotorov, predprostorov, odej, prešitih odej, vzglavnikov, zaves, in lamelnih zaves. Ni ga madeža, ki ga ne morejo odstraniti.

Prihranite in poskrbite za svoja oblačila. Kvalitetna oblačila in izdelki iz tekstila včasih potrebujejo le kanček vaše pozornosti. Pri Labodu bodo poskrbeli, da boste pravilno zaščitili svoja najljubša oblačila z impregnacijo ali UV zaščito, pomagali pa vam bodo tudi z drugimi manjšimi šiviljskimi popravili. Obiščite Čistilnico in pralnico Labod in vaša oblačila bodo izgledala kot nova!

Vrhunske storitve po dostopnih cenah

Dolga tradicija, znanje in kakovost zaznamujejo čistilnico in pralnico Labod, ki je največja čistilnica v Sloveniji in redko tovrstno podjetje, ki ponuja vse vrste storitev iz omenjene dejavnosti: kemično čiščenje in pranje vseh vrst tekstila, tekstilnih talnih oblog in preprog, usnjenih in krznenih oblačil, merino posteljnine, šotore in baldahine, zavese, izvaja pa tudi šiviljska popravila. Poleg tega pa so strankam na voljo tudi storitve kot je 'servis srajc', torej pranje in likanje srajc po zelo ugodni ceni.

Strokovnjaki čiščenja v Labod čistilnici in pralnici neizmerno pozornost namenjajo tudi ekologiji in čistemu okolju, tako za čiščenje preprog uporabljajo poseben postopek BIO pranje, ki temelji na ploskovnem pranju preprog z vodo in uporabo bio razgradljivega pralnega sredstva, ki je prijazno okolju in ljudem. Čistilnica Labod je edina v Sloveniji, kjer uporabljajo kemično čiščenje s tekočim parafinom oziroma t.i. OVT postopek, ki je še posebej namenjen varovanju narave.