Zavas | Mercator Primskovo | Supernova

Poskrbite za varnost na delu z visokokakovostnimi delovnimi in zaščitnimi oblekami in čevlji.

Zavas

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Varnostna oprema, na katero se lahko zanesete

Vas skrbi varnost pri delu? Ne odlašajte in se oglasite v poslovalnici ZAVAS v Supernovi Mercator Primskovo, kjer vas čaka široka ponudba varnostne opreme najvišje kakovosti. V prodajalni najdete delovna oblačila, delovne čevlje, zaščitne rokavice, industrijsko opremo in druge pripomočke, s katerimi vas ne bo nikoli več skrbelo za vašo varnost in varnost vaših zaposlenih. Zavarujte se za vse primere, tudi za delo na višini! Podjetja v Sloveniji se odločajo za ZAVAS, saj so se v preteklosti izkazali za zanesljivega partnerja, ki vam pomaga pri tem, da bo vaše delovno okolje urejeno in varno.

Zavarujete se lahko z opremo za vse vrste delovnih okolji, od pisarne do dela na višini. Odkrijte pestro ponudbo kakovostnih izdelkov priznanih izdelovalcev v poslovalnici ZAVAS v Supernovi Mercator Primskovo.

Varno na delo

Delo je naporno in pogosto nevarno, če se ne zaščitimo pravilno. Zato podjetje Zavas skrbi za oskrbo z delavskimi oblačili, zaščitno obutvijo in osebno varovalno opremo. Poleg širokega razpona zaščitnih in delovnih oblek in obutve omogočajo tudi potisk oblek z želenim logotipom. Z raznoliko ponudbo poskrbijo za varno in urejeno delovno okolje v najrazličnejših strokah. Podjetje skrbi tudi za opravljanje strokovnih nalog s področja varnosti pri delu ter teoretična in praktična usposabljanja delavcev za varno delo na višini, izvajanje periodičnih pregledov višinske varovalne opreme in inženiring višinskih varovalnih sistemov.

Podjetje Zavas je specializirano za trženje osebne varovalne opreme in je ekskluzivni zastopnik mednarodno priznanih znamk, kot so BP, Helly Hansen Workwear, Wortec, Virea, Skylotec, Terra, Wolf Stark, Mapa professional, Jolly, Bekina, Bolle, Abeba, Lowa, Moldex, Orka, Elten, Crocs Work in Zarges, ter zastopnik znamk Boxer, Cofra, FM, Fruit Of The Loom, Gildan, Giordani Giancarlo, Greiff, HB, Issa, Planam, Regatta, Result, Russel, Sioen, Stedman, Thinsulate, Varensi in Weldas.