Mercator | Mercator Primskovo | Supernova

V trgovini Mercator vas vsak dan pričaka pester nabor slovenskih izdelkov po najboljši ceni. Obiščite »najboljšega soseda« in dobili boste vse kar potrebujete po ugodni ceni.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana

Premium kakovost po ugodni ceni

V poslovalnici Mercator v Supernovi Mercator Primskovo boste našli vse od sveže zelenjave in sadja do čistilnih sredstev. Svojim kupcem želijo ponuditi najboljše od najboljšega, zato vas na prodajnih policah vedno pričakajo izdelki premium kvalitete. V dolgih letih sodelovanja so ustvarili trdne povezave z domačimi dobavitelji, ki jih preskrbujejo s sezonsko in zdravo hrano, poleg tega pa boste na enem mestu našli vse za svoj dom: od kuhinjskih potrebščin, kozmetike vse do otroških igrač in šolskih pripomočkov.

Mercator skrbi za svoje kupce že od samega začetka in jim približujejo najboljše izdelke. Poleg izdelkov priznanih blagovnih znamk, lahko najdete tudi izdelke lastne blagovne znamke Mercator, kot so M minute, Okusi mojega kraja, Bio zone, Moj dom in druge. Izkusite kvaliteto po ugodnih cenah. Za neverjetne popuste in akcije pa preverite aktualne kataloge in povprašajte na blagajni za kartico ugodnosti, ki vam jih prinese Pika kartica.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.