Gorenjska banka | Mercator Primskovo | Supernova

V Gorenjski banki vam nudijo nabor bančnih storitev za pravne in fizične osebe - podjetja, samostojne podjetnike ter zasebnike in za splošno prebivalstvo.

Gorenjska banka

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Preprosto. Pregledno. Brez presenečenj.

V poslovalnici Gorenjske Banke v Supernovi Mercator Kranj Primskovo boste našli vse, kar potrebujete za praktične in pregledne finance, tako poslovne kot osebne.

Shranjujete vsak cent, vam pa prihodki še vedno hlepijo? Privarčujte za pokojnino, otroke, večje nakupe z dolgoročno vloženimi sredstvi in vložite v sklade ali naložbene kombinacije. Z njimi boste privarčevali za vse, kar si želite, saj bo iz njih nastalo veliko več, kot če bi varčevali v bančnih depozitih.

Obrnite se na prijazno osebje, ki vam bo pomagalo razrešiti vaše finančne zagate ali pa postorite vse finančne obveznosti na enem mestu. Zavezani kodeksu poslovne etike v Gorenjski Banki prepoznajo tisto, kar vam je zares pomembno. Odprite nov račun, poiščite kreditno kartico, ki je vam po meri ali pa se posvetujte, kakšen kredit je najbolj primeren glede za vaše želje, saj lahko izbirate med krediti po nizkih obrestnih merah ali pa se celo odločite za kredit s padajočo kreditno mero.

Vse, kar šteje

Gorenjska banka je stabilna, zanesljiva, prilagodljiva in praktična banka, ki vso svojo ustvarjalno energijo osredotoča na potrebe svojih strank in se jim prilagaja, kar ji omogoča, da prepozna tisto, kar je za ljudi najbolj pomembno.

Pri Gorenjski banki se ne ozirajo na prazne obljube in glamur – iščejo praktične rešitve, ki strankam omogočijo najbolj kvalitetno bančno storitev in ki komitentom v resnici nekaj pomenijo. Če se odločite za Gorenjsko banko, lahko računate na inovativne kombinacije standardnih bančnih produktov, ki ustrezajo konkretnim potrebam stranke, dostop do ugodnega financiranja, agencijske in svetovalne storitve pri zavarovanju izvoznih poslov, pomoč pri iskanju razpoložljivega zavarovanja, odzivnost in hitro odločanje ter takojšnjo podporo pri usposobljenih bančnih delavcev.