Počitnice.si | Mercator Primskovo | Supernova

Rezervirajte si počitnice v turistični agenciji Počitnice.si za Palmo, Kompas, Relax, Sonček, FTC, TUI ET in Intelekto in odpotujte že jutri!

Počitnice.si

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Rezervirajte počitnice v Sloveniji in plačajte z boni, oziroma turističnimi voucherji

V poslovalnici Počitnice.si ali na spletni strani www.pocitnice.si lahko rezervirate počitnice na bone in plačate v hotelu. Tam vas čakajo še posebej ugodne ponudbe za Portorož, Izolo, Rogaško Slatino in Kranjsko Goro. 

Počitnice po vaši meri vam uredijo v turistični agenciji Počitnice.si

Turistična agencija Počitnice.si v Supernovi Mercator Primskovo vam bo pomagala organizirati čudovit dopust na vaši najljubši eksotični destinaciji po dostopni ceni. Če že veste kam želite na dopust, lahko v turistični agenciji Počitnice.si izbirate med cenovno ugodnimi last minute in first minute ponudbami, s katerimi boste po dostopnih cenah obiskali vašo sanjsko destinacijo.

Osebje pri turistični agenciji Počitnice.si je znano po kakovosti in zanesljivosti, saj imajo dolgoletne izkušnje ter vedno prisluhnejo željam ter se prilagodijo zahtevam svojih turistov. Ne odlašajte in obiščite kraje, ki ste si jih vedno želeli videti. Izbirate lahko med destinacijami, kot so Turčija, Grčija, Tenerife in Gran Canaria, Dominikanska republika, Kuba, Maldivi in Mauritius. Agencija ponuja raznolike počitnice v apartmajih ali v all inclusive hotelih na Kanarskih otokih, Turčiji ali Grčiji, Hurgadi ali Sharm El Sheikhu. V razgibani ponudbi pa ne zgrešite posebnih ponudb in izletov iz last minute ponudbe, ki so znižani do – 30 %.

O agenciji Počitnice.si 

Turistična agencija Počitnice.si d.o.o je nastala v sodelovanju z nemško turistično agencijo Schmetterling International GmbH & Co. KG, ki ima svoj sedež v Geschwandu pri Nürnbergu, in posreduje turistične aranžmaje vseh slovenskih, kot tudi tujih organizatorjev potovanj. Schmetterling International je največje, neodvisno in lastniško vodeno podjetje za turizem, to je turistična kooperacija v Evropi in zaposluje več kot 330 visokokvalificiranih sodelavcev.

Turistična agencija strankam zagotavlja najvišjo kvaliteto turističnih produktov vseh organizatorjev, potovanja iz Slovenije, Avstrije in Nemčije, najnižje cene, ter vse ponudbe zbrane na enem mestu, vsak dan v tednu pa so na voljo tudi telefonske informacije o ponudbah. Agencija ponuja počitnice z letalskim prevozom, nastanitve brez prevoza in vodena potovanja. Poleg tega pa so v ponudbi tudi turistična zdravstvena zavarovanja z asistenco v tujini in pa zavarovanje rizika odpovedi.