Tom Tailor | Mercator Primskovo | Supernova

Privabite poglede z večnimi in modnimi kosi iz poslovalnice Tom Tailor v Supernovi Mercator Kranj Primskovo.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Sledite modnim izzivom in jih rešujte z oblačili po vašem okusu

Tom Tailor že od leta 2007 razveseljuje modne navdušence z oblačili, ki sledijo modnim trendom, hkrati pa v ponudbi najdejo tudi klasične kroje, ki ne bodo nikoli iz mode. Privabite radovedne poglede s kombinacijo nenavadnih kosov oblačil, ki bodo popestrili vašo vsakdanjo garderobo. Ne glede na to ali ste pristaš barvitih ali pastelnih oblačil, boste na prodajnih policah poslovalnice Tom Tailor našli nekaj, s čimer boste enostavno prezrcalili svojo živahno osebnost skozi oblačila.

Vsak mesec vas pričakajo nove kolekcije oblačil aktualne sezone iz kvalitetnih materialov in trendi silhuet. Kolekcije stremijo k mešanici poslovnega z vsakdanjim videzom. V poletnih oblekah, jopicah, kostimih, majicah in hlačah bo uživala odločna in zaposlena ženska, ki želi v pisarni izgledati modno in elegantno, hkrati pa bo vse za »causal« popoldanski videz našel vsak modno ozaveščen moški. Našli boste vse od čudovitih modnih dodatkov, toplih puloverjev, srajcah do toplih bund in jaken. Preverite aktualne akcije in uživajte v kakovostnih, udobnih in modnih oblačilih blagovne znamke Tom Tailor.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.