Hiša daril | Mercator Primskovo | Supernova

Poiščite popolno darilo za svoje najljubše v Hiši daril v Supernovi Mercator Primskovo!

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Rojstni dan, poroka, obletnica – darila za vse priložnosti najdete v Hiši daril!

Stopite v svet daril! V Hiši daril vas čaka vse, kar potrebujete, da na obraz vaših najbližjih prikličete nasmeh. Na prodajnih policah vas čakajo najlepša darila za vse priložnosti – rojstni dan, poroka, matura, valentinovo, materinski dan, krst, obhajilo, birma, božič, novo leto in druge priložnosti bodo tisočkrat bolj zabavne in vesele z izdelki iz Hiše daril. Posebej priljubljena so prikupna in zabavna darila za okrogle obletnice. Nasmejte tiste, ki z 18. rojstnim dnevom stopajo v svet odraslih, obeležite okrogle rojstne dneve ob 30., 40. ali celo okroglem 50. letu.

Izberete lahko tudi v bogati izbiri čudovito aranžiranih daril ali pa se obrnete na prodajno osebje, ki vam bo vaše darilo zavilo, ne glede na to ali ste se odločili da podarite skodelico, smešno majico, kozmetiko, brisače z inicialkami, posebne darilne izdelke, voščilnice, okrasne izdelke ali kakšna bolj žgečkljiva in sexy darila. Obdarovancu ali obdarovanki lahko pričarate prav posebno doživetje! Izbirate lahko med več kot 1000 različnimi darilnimi boni, ki jih izkoristite v restavracijah, masažnih salonih in wellnessih ali pa podarite nepozabno adrenalinsko doživetje.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.