Hedonist | Mercator Primskovo | Supernova

Uživajte v prijetnem vzdušju z družino ali pa povabite prijatelje na kavo, sok ali čaj. Vzemite si trenutek zase in se ustavite v Hedonistu.

Hedonist

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana

Užijte dan v baru Hedonist!

V Nakupovalnem centru Supernova Mercator Kranj Primskovo čaka prijeten lokal Hedonist. Ustavite se v manjšem zatočišču pred urbanim ritmom nakupovalnega centra, pobegnite pred dnevnimi obveznostnimi in si privoščite skodelico dišeče kave ali kozarec osvežujočega soka.

Bar je priljubljena destinacija pri obiskovalcih Supernove Mercator Primskovo, saj si lahko za trenutek oddahnejo od hitrega tempa življenja. V Hedonistu razveseljujejo družine z mladimi otroki, saj lahko otroci uživajo v sladkih pijačah, medtem, ko si njihovi starši privoščijo skodelico poživljajoče kave. Prijeten ambient privablja tiste, ki se želijo za trenutek spočiti med nakupovanjem ali pa malo starejše. Ob večerih pa povabite prijatelja ali prijateljico, ki je niste videli že dolgo. V Hedonistu vam bo prijazno osebje pripravilo skodelico vašega najljubšega napitka, ob katerem boste lahko klepetali ure in ure in užili skupne trenutke sreče!

Čudovit bar s pestro ponudbo pijače in napitkov

V Hedonistu vas poleg prijetne atmosfere čaka širok nabor raznovrstne pijače in napitkov. V poletnih dneh si privoščite osvežilne naravne sokove in sladke pijače, pozimi pa si pogrejte premražene roke ob skodelici vročega kakava ali vroče čokolade. Začnite dan s skodelico dobre kave. Redne stranke se vsako jutro vračajo v bar, saj vam bo kava v Hedonistu dala energijo za vse dogodivščine, ki vas čakajo. Na voljo so vam tudi brezkofeinski napitki in brezalkoholne pijače, v zimskem času pa lahko nazdravite s prijatelji s kozarcem kuhanega vina.