Pinjol Avtopralnica | Mercator Primskovo | Supernova

Zapeljite se do avtopralnice Pinjol in domov se boste odpeljali z bleščeče čistim avtom!

Pinjol Avtopralnica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
Kategorija
Ostalo

Hitro, učinkovito in ugodno do svetlečega avta

Podrgnite s prstom po avtu. Je vaš prst umazan, sled, ki ste jo pustili za seboj pa razkriva dolgo pozabljeno barvo vašega avtomobila? Potem je čas, da obiščete Avtopralnico Pinjol pri Supernovi Mercator Primskovo. Privoščite svojemu avtomobilu najboljše in obiščite Avtopralnico Pinjol pri Supernovi Mercator Primskovo. Vaš avto tu čaka vrhunska kvaliteta pranja in zanesljiv servis.

V avtopralnici uporabljajo le najsodobnejše mehke tekstilne krtače, ki so optimalne za čiščenje in ne poškodujejo laka vašega avtomobila. Izberite vrhunsko pranje za ugodno ceno. Zapeljite se mimo, preglejte ponudbo pranj, izberite svoj najljubši program in poskrbite, da bo vaš jekleni konjiček zasijal v polni luči!

Pinjol avtopralnica – razvajanje za vaš avto

Si želite, da bi našli avtopralnico, ki ponuja kvalitetno pranje vašega vozila? Ne iščite več, zapeljite se do Supernove Mercator Kranj Primskovo in pripeljite jeklenega konjička v Avtopralnico Pinjol. Zapustili jo boste zadovoljni v opranem avtu, s katerim bo vožnja lepša. Avtopralnica Pinjol je kraj, kjer boste vaš avto razvajali. Opremljena je samo z najboljšo in vrhunsko opremo, ki bo nežno odstranila umazanijo z vašega avtomobila, pri tem pa ga ne bo popraskala ali poškodovala. Mehke krtače bodo v kombinaciji z nežnimi čistili poskrbele za čist in negovan avto. V Avtopralnici Pinjol vam namreč nudijo celostno rešitev za čiščenje osebnih in kombiniranih vozil.