La frizura | Mercator Primskovo | Supernova

Prepustite se izkušenim frizerskim rokam in domov boste odšli z zdravimi lasmi in najsodobnejšo frizuro!

La frizura

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Lepota

V frizerskem salnu La frizura vam uredijo modno pričesko po najnovejših modnih trendih!

Vrsta zadovoljnih strank priča, da v salonu La frizura poskrbijo za svoje stranke. Ne glede na to ali želite zgolj skrajšati dolžino las ali pa ste se odločili za temeljito preobrazbo vaše frizure, vam bo šolano osebje pomagalo doseči vašo vizijo.

Vas v prihodnjih dneh čaka poseben dogodek? Se pripravljate na maturo, poroko, birmo, zabavo ali kakšno drugo svečano priložnost? Navdušite druge in zasijte s čudovito frizuro, ki vam jo uredijo v salonu La frizura. Posvetujte se s frizerko ali frizerjem in poskrbeli bodo za pričesko, ki bo primerna za vse priložnosti.

Zaupajte lase strokovnjakom

V salonu La frizura vas pričakujejo spretni prsti in ostre škarje, ki bodo hitro poskrbele za vaš novi videz. Vdihnite lasem novo življenje in se prepustite lepotnim tretmajem, osebje salona La frizura pa bo poskrbelo, da bodo uničeni lasje ponovno zasijali. Postrizite uničene konice, osvežite barvo las ali pa se prepustite izkušenim rokam. V salonu La frizura sledijo modnim trendom in s pomočjo večletnih izkušenj svetujejo svojim strankam glede izbire nove frizure.

V Supernovi Mercator Primskovo najdete vse storitve na enem mestu, v salonu La frizura pa se na enem mestu uredi celotna družina. Nudijo vam otroško striženje, moško striženje, žensko striženje, barvanje, kodranje, podaljševanje las in seveda lepotne tretmaje las. Ne odlašajta in poskrbite za svoje lase ter se še danes naročite v salonu La frizura!