Zlatarna Celje | Mercator Primskovo | Supernova

Zapestnice, ogrlice, ure in ostali modni dodatki, v katere se boste takoj zaljubili.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Dopolnite svojo modno opravo z izbranimi modnimi dodatki

V čudoviti poslovalnici Zlatarne Celje v Supernovi Mercator Kranj Primskovo boste našli nakit in ure, ki bodo vsako modno kombinacijo dvignile na novo raven. Uhani, ogrlice, zapestnice in dizajnerske ure so modni dodatki, ki nikoli ne bodo šli iz mode, na voljo pa so vam tudi ure znamke Lencia, s katerimi boste vedno v koraku s časom.

Razveselite svoje najbližje s čudovitim darilom. Ovekovečite najlepše trenutek z izbranim nakitom od ogrlic z dragimi in poldragimi kamni do zapestnic za gležnje. Kolekcije nakita iz zlata, »rose gold« zlata in srebra bodo všeč tako navihanim, kot bolj zapeljivim osebnostim, izbirate pa lahko med ogrlicami, uhani, zapestnicami, obeski in broškami.  Za moške se v ponudbi najdejo bleščeče kolekcije manšetnih gumbov, kravatnih igel in sponk za denar. Obeležite življenjske prelomnice z izdelki Zlatarne Celje ali pa stopite na skupno pot s čudovitimi poročnimi in zaročnimi prstani.

Poleg bleščečih izdelkov so vam na voljo tudi storitve kot so luknjanje ušes, graviranje nakita , čiščenje nakita ali celo odkup zlata. Oglasite se v poslovalnici v Supernovi Mercator Kranj Primskovo in spoznajte brezčasno eleganco!

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.