T-2 | Mercator Primskovo | Supernova

Prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri sklepanju naročniškega razmerja za storitve T-2 in urejanju potrebne dokumentacije, obiskovalci pa lahko naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali celo zamenjate opremo. Na voljo je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov.

T-2

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izberite si svoj paket pri T-2

Pri T-2 lahko povežete najsodobnejše telekomunikacijske storitve v paket in s tem izkoristite razne ugodnosti paketne ponudbe. Naročniški paketi zajemajo pester nabor nadgradenj in najboljše storitve za vsakega posameznika. Prednosti, ki jih boste deležni z nakupom T-2 paketov so predvsem izjemno visoke hitrosti prenosa interneta (500/100 Mbit/s), prostor v oblaku z možnostjo urejanja T-2 storitev, poenoten uporabniški vmesnik s časovnim zamikom ter razne nadgradnje za posamezne storitve.

V poslovalnici T-2 v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Primskovo vam bodo prijazni in usposobljeni prodajalci pomagali pri sklepanju naročniškega razmerja za storitve T-2 in urejanju potrebne dokumentacije. Vsi obiskovalci pa lahko naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali celo zamenjate opremo. Na voljo je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov in druge dodatne opreme. Izbirate lahko med oranžnimi ali prilagodljivimi paketi in poleg tega še koristite ugodnosti za upokojence, obstoječe naročnike, za gluhe in naglušne ter slepe in slabovidne. 

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.