DZS | Mercator Primskovo | Supernova

 DZS je papirnica in založba, ki ima že več kot 70 letno tradicijo, pri njih pa boste našli vse od strokovne literature, učbenikov, poljudne literature do pisarniških pripomočkov.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse za šolo in pisarno najdete v DZS

Poslovalnica v Supernovi Mercator Kranj je le ena izmed 50 poslovalnic DZS, ki so bogato založene z literaturo, pisarniškimi potrebščinami, knjigami, zvezki in šolskimi potrebščinami, v njihovi ponudbi pa boste našli tudi ideje za darila.

Knjiga je lahko čudovito darilo, zato podarite svojim najbližjim knjigo njihovega najljubšega žanra. Izbirajte med grozljivkami, romantičnimi romani, klasikami nagrajenih pisateljev, otroškimi knjigami , enciklopedijami, knjigami rekordov ali pa poiščite strokovno literaturo izpod peres priznanih znanstvenikov. V prazničnem času ne spreglejte darilne ponudbe, kjer boste našli vse od skodelic, plišastih igračk, namiznih iger vse do čudovitih prikupnih beležk in zvezkov, ki jih nikoli ni preveč. Zapišite verz svojega najljubšega pesnika v čudovito praznično čestitko in presenetite svoje najdražje s čudovitim darilom iz DZS-ja.

Na oddelku papirnice v poslovalnici DZS pa boste našli vse za šolo in pisarno, saj vas tam čakajo barviti svinčniki, barvice, flomastri, nalivniki za desničarje in levičarje ter vse, da boste lahko napolnili šolske nahrbtnike in uspešno prestali šolske dni. Organizirajte pisalno mizo z okrašenimi stojali za vaše pisarniške pripomočke ali pa se založite s kuvertami, papirjem, ediksom in kemičnimi svinčniki po enkratni ceni.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.