Ekspres izdelava ključev Hartman | Mercator Primskovo | Supernova

Hitra izdelava ključev in avtomobilskih daljincev. Preverite tudi druge storitve brušenja, graviranja, tiskanja in izdelave unikatnih daril v Supernovi Mercator Kranj Primskovo!

Ekspres izdelava ključev Hartman

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Hitro, enostavno in ugodno do novega ključa

Poslovna enota EKSPRES IZDELAVA KLJUČEV HARTMAN se nahaja tik ob glavnem vhodu v Supernovo Mercator Kranj Primskovo, blizu vozičkov. Stremijo k temu, da čim bolj zadovoljijo potrebe svojih strank, zato izvajajo kakovostne in hitre storitve. Le v nekaj trenutkih vam bodo izdelali nov ključ, ali pa si boste lahko izbrali novega v svoji najljubši barvi.

V poslovalnici EKSPRES IZDELAVA KLJUČEV HARTMAN so specializirani za izdelavo vseh vrst ključev.  Na voljo so cilindrični, dozični, specialni, kodirani, dvobradski, pohištveni, izbirate pa lahko med različnimi barvami, od klasičnih kovinskih do divje rdeče, rumene ali modre. Zamenjajte obrabljen ključ za poštne nabiralnike ali pa dotrajano ohišje avto ključa. Ključi se radi izgubijo, zato je dobro imeti na zalogi tudi kakšno rezervno kopijo, ki jo shranimo na varno mesto. Še preden pa ponovno zaklenete avto ključ v avto pa hitro naredite še rezervni avto ključ. Med izdelavo si privoščite skodelico kave v bližnjem lokalu, v EKSPRES IZDELAVA KLJUČEV HARTMAN pa vam rezervno kopijo uredijo v nekaj trenutkih.

Specialisti za takšne ali drugačne ključe

Specialisti pri poslovalnici EKSPRES IZDELAVA KLJUČEV HARTMAN vam bodo samo v nekaj trenutkih izdelali nov ključ po konkurenčnih cenah. Za vsako ključavnico se najde ključ, vi pa ne boste nikoli več ostali pred neodprtimi vrati.

Poleg izdelave najrazličnejših ključev, vam uredijo tudi kopijo daljincev za daljinsko odpiranje garažnih in drugih premičnih vrat. Nudijo tudi brušenje nožev, graviranje na vse izdelke, tiskanje majic po meri, izdelavo unikatnih daril, nalepke za avto, tablice za vrata in še veliko več … Obiščite poslovalnico EKSPRES IZDELAVA KLJUČEV HARTMAN in odprite vsa vrata, ki vam pridejo na pot!