A1 | Mercator Primskovo | Supernova

V A1 vam pomagajo najti najboljši telekomunikacijski paket po ugodni ceni, nad katerim boste navdušeni!

A1

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Ostalo

Z A1 ostanete povezani vedno in povsod

A1 je eden najboljših zasebnih mobilnih operaterjev v Sloveniji, saj vam nudijo odlične cene in najnovejše modele mobilnih telefonov ter celovite pakete zasebnih in poslovnih paketov. V poslovalnici A1 v Supernovi Mercator Primskovo se obrnite na prijazno osebje, ki vam bo pomagalo izbrati paket po vaši meri, na voljo pa so vam tudi dodatne televizijske storitve ter programske rešitve. Preizkusite njihove TV pakete, ki nudijo mobilno ali fiksalno televizijo, širok nabor programov, možnost časovnega zamika in druge najsodobnejše TV rešitve.

Poleg tega pa ne boste nikoli več ostali brez signala, saj vam zagotavljajo super signal in pokritost po celi Sloveniji z najhitrejšim mobilnim omrežjem G/LTE za kar 98 % slovenskega prebivalstva. Stopite v korak s časom in si zagotovite najnovejšo tehnologijo z aparati in mobilnimi telefoni Android in Iphone ter drugimi priznanimi mednarodnimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung, Nokia, Huawei, Apple, LG in druge. V poslovalnici A1 lahko vse telekomunikacijske storitve uredite na enem mestu.

Pri A1 vas čakajo edinstvena doživetja v digitalnem svetu

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v državi. Na trgu je prisoten že od leta 1999, takrat je na slovenski trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater. S 700.000 zvestimi uporabniki v Sloveniji, na trgu ohranjajo svojo vodilno pozicijo že vrsto let. A1 Slovenija konstantno razvija nove napredne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov tako, da se lahko ti povezujejo v vseh trenutkih svojega življenja.

A1 Slovenija je v celoti last mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group. Predstavlja pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah in več kot 17.500 zaposlenimi, od teh 500 v Sloveniji. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, ki je tretji največji ponudnik brezžičnih storitev v svetovnem merilu.