Creatina | Mercator Primskovo | Supernova

V Creatina salonu boste našli vse kar potrebujete, da spremenite svoje domovanje v udoben, mehak in čudovit dom!

Creatina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Dom

Navdih za urejen dom

Creatina salon je specializiran za prodajo tekstilnih izdelkov za opremo doma. Prodajni program obsega tekstilne izdelke, ki bodo osvežili in poživili prostore in zagotovili največje udobje, ki ga želimo v sovjem domu. Izkoristite neverjetne ponudbe in akcije in izbirajte v pestri ponudbi izdelkov, ki bodo popolnoma spremenili vaš dom!

 Prodajni program obsega preproge, talne obloge, tekači, posteljnina, otroški program, baby program, Home decor, zavese. Nudijo vam popolno storitev: od ogleda, izmere na domu, robljenja zaves, izreza talnih oblog in preprog, šivanja ter dostave in montaže na domu. Obrnite se na strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri pravi izbiri. Obiščite najbližji Creativa salon in poiščite navdih za urejen dom!

Največja ponudba za vaš dom

Obisk Creatina salona vas bo navdušil za popolno prenovo vašega doma.  Svoje stanovanje lahko popolnoma spremenite že z majhnimi spremembami kot sta zamenjava zaves ali posteljnine. Ob prihodu novega družinskega člana pa boste spremenili otroško sobo v udobno malo zavetje z izdelki iz otroškega programa, kot so odejice, prešite odejice, plenice flanela z različnimi motivi, vzglavniki, baby preprogami, kapami, nogavičkami, spalnimi vrečami in drugimi.

V salonu vas čaka pestra ponudba preprog, talnih oblog, toplega poda, tekačev in predpražnikov, umetne trave ter vse do programa z blagom, kjer vas bo navdušil širok asortima zaves in posteljnine iz kvalitetnih materialov in živahnih barv. Svoj dom boste z izdelki iz salona Creatina spremenili v udobno gnezdece, kjer boste z veseljem preživljali svoj prosti čas.